• Inläggskategori:Inspiration

Vad hände med godsakerna från Rito.se?

Du visar för närvarande Vad hände med godsakerna från Rito.se?

Ja, ni undrar kanske vad det vart för roligt med godsakerna jag köpte från @rito.se? Sticksetet knitPro Zing låg här ett tag och undrade om jag inte skulle använda det till något. Själv var jag nöjd med att känna och klämma på det lite då och då. Jag drömde om att göra en snygg tröja som jag kunde använda och älska. Tillslut fanns det tid och mod att ge sig på stickningen och jag började med något lätt (trodde jag). 

Första mössan.
Här har jag kommit en bit på min Karamelltröja.
Kaffe, kaka, stickmarkörer och min tröja.

Jag började med att sticka en mössa. Jag höll på att ge upp bara jag hade börjat lägga upp maskorna. Hur det nu kan trassla innan man ens har börjat ordentligt. Jag vet ju att man lär sig med tiden, men jag var ju så ivrig att komma igång. Efter många försök så vart det sådär roligt att sticka som jag hoppats på! Jag har stickat minst 6 mössor nu! (det trasslar såklart ibland fortfarande) Nu har jag även vågat mig på att sticka en tröja…den är inte klar än så vi får se hur resultatet blir.

Väska gjord av Zinniarutor.
Andra sidan av Zinniaväskan.
En flärdfull nåldyna.

Jag köpte också ett Scheepjes Colour pack som jag har virkat Zinniarutor av. Utav rutorna ska jag göra två Zinniaväskor, den ena är klar. En flärdfull nåldyna har jag också hunnit med. Sen håller jag på med en filt (nummer 2) gjord av en massa blomrutor. Poppy-loverutor, Dahliarutor, Daisyrutor och Zinniarutor (kommer snart som mönster).

En filt som jag gjorde i somras.
Poppy love-rutan, Dahliarutan och Daisyrutan.
Blomrutor.
Mitt arbetsbord.

Mitt arbetsbord är fullt av roliga projekt! 🙂

// Micmarmik